I samarbete med Simple Feast DÅÅÅÅåååååå var det dags igen. Min favvodag på veckan; när lådan från Simple feast dimper ner utanför dörren och man får tassa ut i strumpfötterna och hämta den spänd på veckans rätter. Tipp tapp tipp tipp tapp *smyger ut och hämtar*. Överdriven sensuell bild med lådan? Kanske. Minen blev lite VÄL. Usch glöm bilden och låt oss titta på veckans meny istället! Mmm! Det som är GÖTTIGT (förutom att det är bra vegetarisk mat som tar noll tid att laga) med den här menyn är att mycket av de färdiglagade rätterna inte är supersaltade och att det ofta står "tillsätt salt" eller "smaka av med salt" vilket betyder att många av rätterna är kanon för Nisse (obs har fobi för att han ska sätta i halsen så mixar eller mosar hans lilla portion som det är nu...). En av FÅ moment denna gång var att strimla och steka spetskål - min bästa grönsak! Jag älskar verkligen spetskål. Och majs. Otroligt nog innehöll denna rätt både och. Redan spilt på duken :-( dumma kille!!!!!! Så mysigt med alla tillbehör som man fick doppa i den ljuvliga (färdiglagade) peston. Mmmmmmmmmmmm. Persson doppade loss. Dipp dopp. "TA EN BILD NU". Som vanligt kan Anton i fota mig utan att det blir träsktrollsvarning. Men lyckades ok denna gång. Kolla vad sugen jag var! Om rätten levde upp till mina förväntningar?! JAJJAMEN! Svingott. Vill ni också liva upp tråkiga pandemitiden med att äta goda vegetariska rätter som tar noll tid att laga? Signa upp på lådorna HÄR och ange koden TASTY för att få 250 kr rabatt på de 3 första lådorna. SMAKLIG MÅLTID!!!!